Jelentkezés konzultációra

Jelentkezz konzultációra, ha úgy gondolod, hogy megfelelő szakmád, tapasztalatod és angol tudásod van és szeretnél Ausztráliába menni!

Bevándorlási szakértőnkkel, Szecskó Karolával (MARN:1385077) átnézzük az önéletrajzodat és felmérjük a lehetőségeidet a letelepedésre!

Konzultációra az alábbi esetek fennállása esetén érdemes jelentkezni:

– szakmád rajta van a hiányszakma listák valamelyikén és pont alapú rendszerben szerinted esélyes vagy indulni vagy szponzorációt szerezni

– partnervízumot szeretnél, tehát vagy Ausztráliába költöznél a párodhoz vagy pároddal vagy már ott vagy vele és szeretnéd a meglévő vízumodat megváltoztatni

– üzleti terveid vannak Ausztráliában, tehát szeretnél befektetni vagy céget alapítani

Kérlek vedd figyelembe, hogy a letelepedésben akkor tudunk segíteni, ha megfelelsz a bevándorláshoz (vagy az igényelt vízumhoz) szükséges kitételeknek. Amennyiben nem vagy biztos benne vagy esetleg még nagyon keveset tudsz az ausztrál bevándorlási lehetőségekről, akkor olvasd át a “Letelepedés Ausztráliában” oldalunkat vagy küldd el önéletrajzod az info@iloveaustralia.hu email címre és először átbeszéljük, hogy a konzultáció hasznos lenne-e a számodra vagy jelenleg csak a tanulóvízummal tudsz esetleg nekiindulni Ausztráliának.

Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, hogy van-e megfelelő szakmád vagy tapasztalatod, akkor kérlek írj egy pár soros bemutatkozást az önéletrajzoddal együtt az info@iloveaustralia.hu e-mail címre és először átnézzük, hogy a tanulóvízumon kívül jelen pillanatban van-e lehetőséged másra.

Egy hozzászólás Új írása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s